ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Φεβρουαρίου 2023 06:44

H Infinitum στηρίζει το Regeneration 

H Ιnfinitum συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ReGeneration, το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους ηλικίας έως 29 ετών στηρίζοντας τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει εταιρείες στην αναζήτηση και πρόσληψη νέων εργαζομένων. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Infinitum, η εταιρεία συμμετείχε στο κέντρο διά ζώσης αξιολόγησης στα πλαίσια του 16ου εκπαιδευτικού προγράμματος ReGeneration, υπό την ιδιότητα του «αξιολογητή». Η εταιρεία τόνισε την ικανοποίησή της, αφού ήρθε σε επαφή με όλους τους υποψηφίους/ες προκειμένου να αναδείξει τους φιναλίστ του προγράμματος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ReGeneration συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πολυσυμμετοχικά προγράμματα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής – επαγγελματικής ανάπτυξης και έχει ως βασικό στόχο τη δημιουργία νέων ευκαιριών μεταπανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας των Global Shapers Athens Hub και του World Economic Forum, το ReGeneration αποτελεί παρέχει στους συμμετέχοντες αμειβόμενη απασχόληση σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τη διασφάλιση ενός δυναμικού επαγγελματικού ξεκινήματος. 

Τεύχος 236

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design