ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Ιουλίου 2022 06:44

H Huawei προτείνει την υιοθέτηση στάνταρ ενεργειακής απόδοσης

Του Στάθη Ασπιώτη

Ο πρόεδρος του Carrier Business Group της Huawei υποστήριξε ότι οι προσπάθειες των παρόχων κινητής τηλεφωνίας να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση θα ενισχυθούν με τη θέσπιση ενός στάνταρ για ολόκληρη τη βιομηχανία, υποστηρίζοντας σε ομιλία του ότι απαιτείται δράση για να αποτραπεί μια κρίση προερχόμενη από τις εκπομπές άνθρακα.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Καινοτομίας της Huawei, Win-Win, ο Ryan Ding προειδοποίησε ότι απαιτούνται βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση για να αντισταθμιστεί η ταχεία αύξηση των εκπομπών άνθρακα τα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης παγκόσμιας μετάδοσης δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Η θέσπιση ενός προτύπου για τη μέτρηση της ενεργειακής απόδοσης σε ολόκληρη τη βιομηχανία θα εξομαλύνει τις ευρύτερες προσπάθειες των φορέων εκμετάλλευσης με τη δημιουργία μιας βάσης για τη μέτρηση της προόδου και την καθοδήγηση των μελλοντικών εξελίξεων.

«Κάθε σημαντική πρόοδος στην ιστορία συνοδεύτηκε από σημαντική βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση της μετάδοσης πληροφοριών», είπε ο Ryan Ding.

Τεύχος 116

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design