ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαρτίου 2022 08:56

H Entersoft προμηθευτής CRM για την Grid Telecom

Η Entersoft αναδείχθηκε ανάδοχος στο έργο προμήθειας συστήματος Customer Relationship Management (CRM) για τη θυγατρική εταιρεία του ΑΔΜΗΕ, Grid Telecom, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών (επίγειο και υποθαλάσσιο) άνω των 4.000 χλμ. στον Ελλαδικό χώρο.

Το Entersoft CRM είναι μια πανίσχυρη και τεχνολογικά πρωτοποριακή πλατφόρμα, η οποία θα διευκολύνει την Grid Telecom σε επίπεδο Εμπορικής Διεύθυνσης, Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και σε όλο τον λειτουργικό κύκλο της εταιρείας με οργάνωση διαδικασιών ελέγχου και εγκριτικών ροών, καθώς και εργαλεία λήψης αποφάσεων με άμεσο και πλήρες reporting στη Διοίκηση.

Σημαντική πλευρά της υλοποίησης του έργου αποτελεί η διασφάλιση του εσωτερικού auditing διαδικασιών και δεδομένων, με διαβαθμισμένα δικαιώματα στους χρήστες. H επεκτασιμότητα του συστήματος θα επιτρέψει την προσθήκη λειτουργικότητας προς αξιοποίηση από το Οικονομικό τμήμα, το Εμπορικό τμήμα, τις Αγορές, αλλά και το τμήμα IT και τη Διοίκηση.

Τεύχος 24

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design