ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Φεβρουαρίου 2023 06:45

H Energy Delivery Solutions επέλεξε την Entersoft

Η Energy Delivery Solutions (EDS), πάροχος και διανομέας ενέργειας στη Βόρεια Μακεδονία και θυγατρική της ΔΕΗ, επέλεξε τη λύση Entersoft CRM για τη διαχείριση 10.000 σημείων μέτρησης, 1.000 συμβολαίων, 1.300 τιμολογίων και 350 προσφορών ανά μήνα.

Μέσω του έργου αυτού, η ομάδα της εταιρείας θα εξοπλιστεί με ΒΙ εργαλεία και εκτενείς στοχευμένες αναφορές για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων, αλλά και με ένα ευρύτερο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης ενός προϊόντος.

Σύμφωνα με τον κο Γιάννη Γιαννόπουλο, CEO στην Energy Delivery Solutions: «Η υιοθέτηση ενός συστήματος που θα μας επέτρεπε την εύκολη και έγκαιρη πληροφόρηση κάθε πελάτη αποτέλεσε σοβαρή και σημαντική επένδυση για την Energy Delivery Solutions. Η επιλογή της Entersoft βασίστηκε στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της σε απαιτητικές εγκαταστάσεις, ενώ μέσω της λύσης Entersoft CRM στοχεύουμε στην  αυτοματοποίηση των εσωτερικών μας διαδικασιών με απώτερο σκοπό την end to end εξυπηρέτηση των συνεργασιών μας».

Τεύχος 223

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design