27 Ιανουαρίου 2023 06:44

H E-Sepia Web Innovation συνεργάζεται με τη Dazzle

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Managing Director της Dazzle, Luc Claeys, μαζί με τον CTO της βελγικής εταιρείας Kevin Thiels συζήτησαν με τα στελέχη της ελληνικής εταιρείας την επέκταση και ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών που έχει ξεκινήσει το 2021.

Η συνεργασία αφορά τον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων μεγάλης κλίμακας σε Drupal CMS για λογαριασμό μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών.

Οι εκπρόσωποι της βελγικής εταιρείας επισφράγισαν έτσι τη μεγάλη συνεργασία αυτή και συμφώνησαν στην περαιτέρω υιοθέτηση καινοτόμων εργαλείων όπως το ASUP, το οποίο έχει αναπτύξει η Dazzle και προωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στα γραφεία της E-Sepia στη Νέα Ιωνία,  από την πλευρά της ελληνικής εταιρείας συμμετείχαν ο Managing Director της E-Sepia Γιώργος Ανδρεάδης και οι team leaders της εταιρείας Παναγιώτης Μουτσόπουλος, Γεωργία Αφιώνη και Κέλλυ Παπαηλία.

Τεύχος 215

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design