14 Απριλίου 2022 06:49

H CyberStream προσφέρει Unified Communications και Video Conferencing στη Zoom

Δεδομένων των συνθηκών, οι περισσότερες επιχειρήσεις αξιοποιούν τη νέα τεχνολογική τάση λειτουργίας ενός σύγχρονου Εικονικού Τηλεφωνικού Κέντρου (Virtual IP PBX) σε περιβάλλον νέφους (Cloud Phone System), διαθέσιμου στους χρήστες από παντού, μέσω κάθε συσκευής, που παρέχει η πλατφόρμα Zoom Phone.

Η Zoom έχει γίνει γνωστή χάρη στην καθιερωμένη, ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα της για Video και Web Conferencing, που καλύπτει όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες για την πραγματοποίηση meetings, chat, τηλεφωνικών κλήσεων, webinars και άλλων, online εκδηλώσεων, όλων πραγματοποιούμενων μέσα από ένα ομοιογενές περιβάλλον. Η CyberStream προσφέρει λύσεις Ενοποιημένων Επικοινωνιών (Unified Communications – UC), IP PBX και Videoconferencing για περισσότερα από 20 έτη, και είναι μεταπωλητής του Zoom Meetings.

Το Zoom Phone τώρα επεκτείνει την πλατφόρμα Zoom Meetings, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων:

  • Την ενοποίηση υπηρεσιών φωνής, video, chat, και συναντήσεων.
  • Τη λειτουργία ενός ολοκληρωμένου τηλεφωνικού κέντρου, που αξιοποιεί πλήρως την τηλεφωνία IP, φιλοξενείται σε περιβάλλον cloud, και υποστηρίζει πολλά νέα χαρακτηριστικά, επιπροσθέτως εκείνων ενός παραδοσιακού PBX.
  • Την κεντρική διαχείριση όλων των λειτουργιών του μέσω διαδικτύου.
  • Τη γρήγορη και εύκολη επέκταση, με προσθήκη νέων χρηστών και πρόσθετων χαρακτηριστικών (π.χ. Call Center, Call Recording, κ.λπ.).
  • Την πλήρως αυτόνομη λειτουργία του ή/και τη λειτουργία σε συνεργασία με τους κατά τόπους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους υπηρεσιών φωνής.
  • Τη διαλειτουργικότητα με συσκευές τηλεφωνίας και video πλήθους καταξιωμένων κατασκευαστών, κ.ά.

Για να δείτε όλες τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η CyberStream στις περιοχές του Video Conferencing και των Unified Communications, πατήστε εδώ.

Τεύχος 51

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design