ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Απριλίου 2023 06:45

H CPI A.E. παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα της

Η CPI παρουσίασε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στην Αίθουσα «Ερμής» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, τα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς και τις προοπτικές για το 2023. Η παρουσίαση αυτή αποτελεί μέρος ενός πιο εντατικού πλάνου εξωστρέφειας της εταιρείας προς το Επενδυτικό κοινό.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον κο Άρη Παπαθάνο, Διευθύνων Σύμβουλο της CPI, ενώ συμμετείχαν οι: Άλκης Ρουγγέρης, Εμπορικός Διευθυντής, Γιώργος Αντύπας Οικονομικός Διευθυντής και Θεόδωρος Κρίντας, Σύμβουλος Επενδυτικών Σχέσεων από την Koubaras Ltd.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο περιβάλλον της αγοράς, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα σε αυτό και τις ενέργειες που κάνει η CPI για να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της σημεία και να αναπτυχθεί. Όπως αναφέρθηκε, η εταιρεία στοχεύει σε οργανική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα διερευνά ενεργά και την ανόργανη ανάπτυξη, ώστε να βελτιωθούν περαιτέρω τα μεγέθη της σε επίπεδο εσόδων και κερδοφορίας. Τέλος, παρουσιάστηκαν οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν τεθεί για την τρέχουσα χρονιά σε τρεις καθοριστικής σημασίας άξονες για τη CPI: Τους Ανθρώπους, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων, ο κος Παπαθάνος προανήγγειλε και ένα πλάνο πιθανών επενδύσεων της εταιρείας μέσω εξαγορών εταιρειών. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στοχεύουμε σε εταιρείες μεγέθους 2 με 5 εκατ. ευρώ σε επίπεδο εσόδων και περιθώριο EBITDA τουλάχιστον 10% (…). Σίγουρα θα πρέπει να διαθέτει κάποια καινοτομία, η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν όχημα για ένα εκτός συνόρων άνοιγμα».

Τεύχος 263

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design