6 Φεβρουαρίου 2023 06:48

H Check Point Software αναβαθμίζει την ασφάλεια της Samsung 

Η Check Point Software Technologies και η Samsung Electronics ανακοίνωσαν πως συνεργάζονται για πρώτη φορά προκειμένου να παρέχουν στους οργανισμούς ισχυρή προστασία από το αυξανόμενο κύμα επιθέσεων που σχετίζονται με κινητά. 

Η λύση των δύο εταιρειών,  αναμένεται να συμβάλλει στην αποτροπή των πιο εξελιγμένων επιθέσεων που σχετίζονται με κινητές συσκευές, διασφαλίζοντας τις επιχειρήσεις, ενώ οι υπάλληλοί τους χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις κινητές συσκευές τους για την εκτέλεση σημαντικών επιχειρηματικών εργασιών και την πρόσβαση σε ευαίσθητα επιχειρηματικά περιουσιακά στοιχεία. 

Με τη νέα συνεργασία, το Check Point Harmony Mobile ενσωματώνεται στην πλατφόρμα ασφάλειας και διαχείρισης συσκευών Samsung Knox για να αποτρέψει την εκτέλεση, εγκατάσταση ή παρέμβαση κακόβουλων εφαρμογών σε άλλες εφαρμογές, προσφέροντας στους οργανισμούς την καλύτερη ασφάλεια. Η νέα λύση αξιοποιεί τις τεχνολογίες AI του Harmony Mobile και την ανάλυση συμπεριφοράς στη συσκευή, καθώς και την ευφυΐα απειλών  του Check Point ThreatCloud  σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας ένα νέο επίπεδο ασφάλειας για κινητές συσκευές. 

Η συνεργασία συνδυάζει την προηγμένη ενοποίηση μεταξύ του  Samsung Knox Manage , μέρος του  Samsung Knox Suite , και του  Check Point Harmony Mobile , της λύσης προστασίας από απειλές για κινητές συσκευές (MTD) και ενός κοινού οράματος δέσμευσης για τον πελάτη. Το Harmony Mobile ενημερώνει το Knox Manage σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη στάση ασφαλείας κάθε συσκευής, δίνοντας του τη δυνατότητα να επιτρέπει την ασφαλή πρόσβαση σε εταιρικά περιουσιακά στοιχεία και εφαρμογές από τις κινητές συσκευές των εργαζομένων και να αποτρέπει την πλευρική κίνηση απειλών και σύγχρονων επιθέσεων όπως phishing, ransomware.  

Τεύχος 221

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design