ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Φεβρουαρίου 2023 06:47

H Channel IT θα συμμετάσχει στο GISEC Global

H Channel IT ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο GISEC Global, σημείο συνάντησης για τους βασικούς ηγέτες του κλάδου της κυβερνοασφάλειας.

Στο event αναμένεται να δώσουν το παρόν κορυφαίες επιχειρήσεις κυβερνοασφάλειας από 40 χώρες, CISO από μεγάλες εταιρείες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ηγέτες στον κυβερνοχώρο, περιφερειακοί και διεθνείς καινοτόμοι και παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες.

Η Channel IT θα εκθέσει στο GISEC Global, τον κορυφαίο χώρο συγκέντρωσης για την κοινότητα της κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, για τρίτη συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα παρουσιάσει το πλήρες χαρτοφυλάκιο Appgate Total Fraud Protection και την εσωτερική λύση SaaS για ασφάλεια και δυνατότητα παράδοσης e-mail, DMARC Right.

Από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2023, η ομάδα της εταιρείας θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερο SP 4 – Hall 4 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι.

Τεύχος 228

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design