ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Ιανουαρίου 2023 06:50

H Anytime ασφαλίζει τα delivery robots στα Τρίκαλα 

Η Anytime της Interamerican πήρε μια πρωτότυπη επαγγελματική επιλογή ασφαλίζοντας τα πρώτα delivery robots στην πόλη των Τρικάλων. Τα αυτοκινούμενα ρομπότ τεχνολογίας «YAPE» είναι σε μέγεθος κουτιού και δοκιμάστηκαν πριν λίγες εβδομάδες στο Μύλο των Ξωτικών, ενώ τώρα κυκλοφορούν στους κεντρικούς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους της πόλης, μεταφέροντας εφημερίδες και προϊόντα στα καταστήματα της πόλης, με στόχο να συμβάλλουν στη μείωση των οχημάτων στους δρόμους, προάγοντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Τα πρωτοποριακά ρομπότ «εκπαιδεύονται» με λέιζερ και χαρτογραφημένη διαδρομή, όχι απλώς για να κινούνται σε προκαθαρισμένο πλαίσιο, αλλά και για να αποφεύγουν τα εμπόδια που συναντούν. 

Το καινοτόμο αυτό εγχείρημα αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα η Anytime καινοτομώντας στο οικοσύστημα της κινητικότητας. Ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility Convenience της Interamerican, δήλωσε σχετικά: «Στην Anytime στηρίζουμε συνεχώς τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, τις μικρομεταφορές και τις τεχνολογικές καινοτομίες, που μας εξασφαλίζουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, εξυπηρετώντας με απλό, γρήγορο και βιώσιμο τρόπο τις καθημερινές μας ανάγκες. Για αυτό και προχωράμε στην ασφάλιση των πρώτων delivery robots που κυκλοφορούν στην πόλη των Τρικάλων, μιας πόλης που βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις». 

Τεύχος 211

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design