ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2022 06:47

H φαρμακαποθήκη ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ υιοθετεί τη λύση e-Τιμολόγησή μου

Η εταιρεία αποθήκευσης φαρμάκων ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ Α.Ε. μετά την επιλογή της υπηρεσίας EDI (Electronic Data Interchange), επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Retail@Link του Ομίλου Entersoft υιοθετώντας τη λύση e-Τιμολόγησή μου για την ηλεκτρονική έκδοση των τιμολογίων και τη διασύνδεση με την πλατφόρμα Mydata της AAΔΕ.

Με τη λύση e-Τιμολόγησή μου επιτυγχάνεται σημαντική μείωση κόστους για την ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ, ενώ παράλληλα αποκτά άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 56.000 επιχειρήσεις του ευρύτατου δικτύου της Retail@Link. Ως πιστοποιημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης, η Retail@Link παρέχει επίσης την ολοκληρωμένη, αξιόπιστη διασύνδεση με την πλατφόρμα Mydata της AAΔΕ καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές των Ηλεκτρονικών βιβλίων σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Το πλήρες πακέτο υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης που απέκτησε η ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ είναι απλό στη χρήση με αποδεδειγμένα οφέλη, και καθιστά την Retail@Link στρατηγικό της συνεργάτη στο πεδίο του ψηφιακού της μετασχηματισμού.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design