ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Ιανουαρίου 2023 06:54

H παγκόσμια αγορά Network Monitoring θα αξίζει 3,8 δισ. δολ. έως το 2030

Του Στάθη Ασπιώτη

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς Network Monitoring αναμένεται να φτάσει τα 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2030, με 7% CAGR, σύμφωνα με τη νέα έκθεση της ResearchAndMarkets.com, η οποία παρέχει λεπτομερή εικόνα της τρέχουσας δυναμικής της αγοράς και ανάλυση για τη μελλοντική ανάπτυξή της.

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρικές δραστηριότητες διεκπεραιώνονται μέσω διαδικτύου, οι επιχειρήσεις πρέπει να αναβαθμίσουν τα δίκτυά τους για να παρέχουν το απαιτούμενο εύρος ζώνης και νέες δυνατότητες. Εκτός από τη διαχείριση τυπικών εφαρμογών πληροφορικής, τα δίκτυα απαιτείται όλο και περισσότερο να προσφέρουν μια ποικιλία εμπορικών υπηρεσιών, όπως τηλεδιασκέψεις και τηλεφωνία, αλλά και υπηρεσίες που απαιτούν πρόσθετη χωρητικότητα δικτύου. Η εισαγωγή νέων υπηρεσιών στην κοινόχρηστη υποδομή δικτύου απαιτεί επίσης την προσθήκη χαρακτηριστικών IP virtualization, πρωτοκόλλων πολλαπλής μετάδοσης (multicasting protocols) και πρωτοκόλλων αυτόματης διαμόρφωσης (autoconfiguration protocols) για νέες συσκευές endpoint.

Το κόστος των προστίμων, των συμμορφώσεων, των επισκευών στο hardware και το λογισμικό και η αύξηση της συνολικής παραγωγικότητας του δικτύου από τρίτους είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Οι εταιρείες που παρέχουν εξοπλισμό δικτύου εργάζονται για να παρέχουν ένα εντελώς απέριττο δίκτυο από την αρχή έως το τέλος, αλλά αυτό συχνά δεν είναι πρακτικό. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε αρχιτεκτονικούς περιορισμούς, σε φυσικούς ή δημοσιονομικούς περιορισμούς που εμποδίζουν μια πλήρως απέριττη στρατηγική.

Κύρια σημεία της αναφοράς:

• Η InfiniBand κατείχε σημαντικό παγκόσμιο μερίδιο εσόδων. Χαρακτηριστικά RAS υψηλού εύρους ζώνης, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μεταξύ επιπέδων, της ομαδοποίησης και της επικοινωνίας με επεξεργαστή, με τεράστιες περιοχές αποθήκευσης.

• Στη Βόρεια Αμερική, η αγορά αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Στις ΗΠΑ, η αγορά υπηρεσιών cloud αναμένεται να σταθεροποιηθεί, καθώς περισσότεροι οργανισμοί επιλέγουν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud για να εξοικονομήσουν το αρχικό κόστος της κατασκευής νέων κέντρων δεδομένων.

Τεύχος 202

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design