ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαΐου 2023 06:46

H ΟΚΤΑΒΙΤ σε εκδήλωση της Huawei

Η OKTABIT S.A. συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση «Huawei Partner Summit 2023» που διοργάνωσε πρόσφατα η Huawei Ελλάδας με την παρουσία πολλών συνεργατών τής εταιρείας από την ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 150 εκπρόσωποι από 40 συνεργάτες της Huawei στην Ελλάδα και τα Νότια Βαλκάνια στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Η εταιρεία παρουσίασε στους συνεργάτες της όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τα πρωτοποριακά της συστήματα και λύσεις επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στο οικοσύστημα ΤΠΕ των συνεργατών της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις τεχνολογίες Datacom, Optical και Storage για «Scenario-based» λύσεις, τις εξιδεικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Huawei, το ICT Academy, καθώς και θέματα που αποσκοπούν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των συνεργατών και πελατών της εταιρείας.

Από πλευράς OKTABIT, o κος Δημήτρης Παπαϊωάννου, Managing Director της OKTABIT, αναφέρθηκε στην πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών και δήλωσε αισιόδοξος για τα μελλοντικά κοινά επιχειρηματικά σχέδια των εταιρειών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με την Huawei. Ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις και τις προκλήσεις που απορρέουν από τη διανομή των προϊόντων της Huawei και παράλληλα στις γενικότερες ανάγκες και προσδοκίες των συνεργατών μας, στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν διαχρονικά και μας καθορίζουν σαν σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά».

Αξίζει να σημειωθεί πως η OKTABIT βραβεύτηκε από τη Huawei με μια διπλή διάκριση της εταιρείας ως «Distributor of the Year» και «Joint Marketing Partner of the Year».

Τεύχος 286

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design