ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Μαΐου 2023 06:59

H οθόνη του TCL NXTPAPER 11 κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση

Η TCL ανακοίνωσε ότι το TCL NXTPAPER 11 κέρδισε το διάσημο βραβείο: iF DESIGN AWARD 2023, καθώς το προϊόν θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ισπανία.

Η κριτική επιτροπή του iF τόνισε τόσο τον κορυφαίο σχεδιασμό όσο και την υψηλή τεχνολογία φροντίδας ματιών ως βασικούς παράγοντες στην απόφασή τους να τιμήσουν το TCL NTXPAPER 11.

Το TCL NXTPAPER 11 διαθέτει έγχρωμη ηλεκτρονική paper-like οθόνη 11 ιντσών 2K με αναβαθμισμένη φωτεινότητα, υψηλή προστασία ματιών και εξαιρετικό σχεδιασμό. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία NXTPAPER 2.0, η φωτεινότητα της οθόνης του tablet φτάνει έως και 500 nits, ενώ εξακολουθεί να υπερβαίνει τα σημεία αναφοράς της TÜV για μείωση του μπλε φωτός. Με βάρος μόλις 462 γραμμαρίων και πάχος μόλις 6,9mm, το φορητό TCL NXTPAPER 11 είναι το ελαφρύτερο tablet στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ισχυρή οπτική εμπειρία.

Τεύχος 290

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design