ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Νοεμβρίου 2022 06:52

H κυβερνοασφάλεια παραμένει πρώτιστο μέλημα των εταιρειών φυσικής φύλαξης

Νέα έρευνα που διεξήχθη από την Genetec Inc. δείχνει ότι το ζήτημα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ιεραρχείται ιδιαίτερα ψηλά για τους επαγγελματίες στην ασφάλεια, ακόμα και αυτούς που διαχειρίζονται προσωπικό φύλαξης.

Με βάση πληροφορίες από περισσότερους από 3.700 ηγέτες φυσικής ασφάλειας από όλο τον κόσμο, η έκθεση αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί (49%) από τους οργανισμούς που συμμετείχαν στην έρευνα είχαν ενεργοποιήσει μια βελτιωμένη στρατηγική ασφάλειας στον κυβερνοχώρο φέτος και περισσότεροι από το ένα τρίτο όλων των ερωτηθέντων (36%) επιδιώκουν να επενδύσουν σε εργαλεία που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για να βελτιώσουν το φυσικό περιβάλλον ασφάλειας τους επόμενους 12 μήνες.

Όταν ρωτήθηκαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά τη διαχείριση της ασφάλειας των εργαζομένων και των επισκεπτών, περισσότεροι από τους μισούς οργανισμούς επέλεξαν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ως κύρια πρόκληση. Αυτό ήταν ιδιαίτερα εμφανές για εταιρείες με περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους, με το 62,3% από αυτούς να δηλώνουν ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ήταν η κορυφαία πρόκληση, σε σύγκριση με το 52,1% για εταιρείες με λιγότερους από 100.000 υπαλλήλους.

Από τις πολλές δυνατότητες που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την προστασία δεδομένων που αναπτύχθηκαν από εταιρείες με προσωπικό φύλαξης τον περασμένο χρόνο, η διαδικτυακή σκλήρυνση του υλικού φυσικής ασφάλειας και η διαχείριση ελέγχου πρόσβασης ήταν οι πιο δημοφιλείς, με το 40% των ερωτηθέντων να εφαρμόζουν νέα μέτρα που στοχεύουν σε αυτές τις δυνατότητες.

Τεύχος 163

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design