ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2023 06:46

H ΚΑΡΙΕΡΑ πιστοποιήθηκε για την ασφάλεια πληροφοριών της

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ανακοίνωσε πως έλαβε την πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV AUSTRIA Hellas, η οποία καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο προστασίας τής εταιρείας αναφορικά με εμπιστευτικές πληροφορίες που μοιράζονται οι χρήστες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΡΙΕΡΑ επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών, σχετικά με τις κάτωθι υπηρεσίες της: Προσέλκυση Ταλέντων, Branding Εργοδοτών, Προσλήψεις & Διαχείριση Ταλέντων, Λογισμικό Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναβάθμιση Δεξιοτήτων.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών μας και η πιστοποίηση ISO 27001:2013 αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών μας», δήλωσε η Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια της Καριέρα. «Καθώς η αγορά εργασίας συνεχίζει να εξελίσσεται και να γίνεται πιο ψηφιακή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διασφαλίσουμε ότι οι εργοδότες και όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να μας εμπιστευτούν πως θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τους ασφαλή», συμπλήρωσε.

«Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο, οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους προστατεύονται», δήλωσε ο Διευθυντής Ελέγχων Συστημάτων Πληροφορικής της TÜV AUSTRIA Hellas, Θανάσης Μητσάκος.

Όπως τονίζει η ΚΑΡΙΕΡΑ, η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών της και η πιστοποίηση ISO είναι ένας επιπλέον τρόπος με τον οποίο η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ασφάλεια των πληροφοριών της.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design