ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Ιανουαρίου 2023 06:48

Great Place to Work o όμιλος Quest

Ακόμη ένα βραβείο για τον όμιλο Quest, καθώς τέσσερις θυγατρικές εταιρείες του ομίλου κατάφεραν να διακριθούν με την πιστοποίηση Great Place to Work.

Συγκεκριμένα, οι Info Quest Technologies, Team Candi, Quest on Line και Clima Quest έλαβαν την προαναφερθείσα πιστοποίηση συμμετέχοντας στην αξιολόγηση τού εργασιακού τους περιβάλλοντος, βάσει της μεθοδολογίας του οργανισμού Great Place to Work. Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εκάστοτε εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η Info Quest Technologies, έχει περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και περίπου 400 εργαζόμενους, οι οποίοι εργάζονται σε 9 διαφορετικά σημεία, η 100% θυγατρική της Team Candi εντάχθηκε σχετικά πρόσφατα στον όμιλο και το δυναμικό της είναι κυρίως developers και project managers νεαρής ηλικίας, η Quest on Line μια νέα δυναμική ομάδα εργαζομένων, ενώ η Clima Quest, αντιπρόσωπος των ειδών κλιματισμού Gree, είναι μία εταιρεία που ξεκίνησε στα τέλη του 2020 τη λειτουργία της και έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένους συνεργάτες από τον χώρο του κλιματισμού.

Ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της Info Quest Technologies, με πεδίο ευθύνης του και την ανάπτυξη των τριών άλλων εταιρειών, δήλωσε: «Η πιστοποίηση που λάβαμε από τον οργανισμό Great Place to Work, αξιοποιώντας τη στήριξη, τις αρχές και την καθοδήγηση του ομίλου Quest, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Κυρίως όμως, καθώς πρόκειται για ένα θεσμό αξιολόγησης, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για βελτίωση της εργασιακής μας καθημερινότητας, ώστε να εξακολουθήσουμε να αποτελούμε ένα σπουδαίο οργανισμό για να εργάζεται κάποιος και να ευημερεί και παράλληλα μία επαγγελματική στέγη που προσφέρει προοπτικές, εφόδια, ικανοποίηση και υπερηφάνεια σε κάθε εργαζόμενο που θέλει να δημιουργεί αξία με τη χρήση της τεχνολογίας».

Τεύχος 212

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design