ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Ιουλίου 2022 06:54

Golden Partner Recognition Program από τη Schneider Electric

Η Schneider Electric ανακοίνωσε την έναρξη των Schneider Electric Sustainability Impact Awards, η πρώτη πρωτοβουλία του προγράμματος Partnering for Sustainability program που στόχο έχει να εφοδιάσει τους εταίρους της να βαδίσουν επιτυχώς προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, απλοποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ανοικτό και συνεργατικό οικοσύστημα υποστήριξης και ψηφιακής γνώσης, αλλά και τεχνογνωσία.

Τα Schneider Electric Sustainability Impact Awards, θα αναγνωρίσουν συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του ΙΤ, την κατασκευή πινάκων, τους system integrators, τους εργολάβους, τους διανομείς βιομηχανικού αυτοματισμού και OEM, σε δύο κατηγορίες:

Βιωσιμότητα: Αντίκτυπο για την εταιρεία – Αναγνώριση των συνεργατών που έχουν ηγετική θέση στην πορεία της βιωσιμότητας τους και πιο συγκεκριμένα στην απαλλαγή χρήσης ενεργειακών συστημάτων που παράγουν CO₂ μέσω των δραστηριοτήτων τους.

Βιωσιμότητα και αποδοτικότητα: Αντίκτυπο για τους πελάτες –  Αναγνώριση συνεργατών που εδραιώνουν βιώσιμη ηγεσία, επιτρέποντας στους πελάτες τους να επιτύχουν τους στόχους απανθρακοποίησης.

Η επίσημη αποδοχή των υποψηφίων συνεργατών της Schneider Electric θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, και θα διαρκέσει μέχρι την 25η Νοεμβρίου 2022. Όλες οι υποψηφιότητες και οι υποβολές θα γίνουν shortlisted για το Regional Award, προτού προχωρήσουν περαιτέρω για το Παγκόσμιο Βραβείο. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, πατώντας εδώ.

Τεύχος 100

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design