ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Ιουλίου 2022 06:50

Gold Huawei Partner σε Ελλάδα και Κύπρο, η Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems παρέχει λύσεις στους πελάτες της σε προϊόντα Huawei, όπως Data Communication, Routing & Switching, WLAN & Security.

Η Cosmos Business Systems με 3 πιστοποιημένους μηχανικούς σε Expert επίπεδο σε HCIE (Huawei Certified ICT Expert) κατέχει πλέον τις περισσότερες πιστοποιήσεις Huawei στα Βαλκάνια.

Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτής της σημαντικής εξειδίκευσης ήταν εξαιρετικά απαιτητικές και αποδεικνύουν την ικανότητα και την προσήλωση των στελεχών της Cosmos Business Systems στην εξέλιξή τους στις επιταγές των νέων τεχνολογιών.

Η πιστοποίηση αυτή σηματοδοτεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον σχεδιασμό, στην εγκατάσταση και στην υποστήριξη λύσεων και συστημάτων Huawei, έχοντας αποκτήσει τις ανώτατες πιστοποιήσεις σε Technical επίπεδο για Δικτυακές υποδομές (Networks).

Τεύχος 112

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design