ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Φεβρουαρίου 2023 06:45

Gold Award για τη SoftOne

Η εταιρεία σχεδιασμού και παροχής λογισμικού, SoftOne, βρέθηκε μεταξύ των μεγάλων νικητών των Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «HRM & Payroll Software» για την υποψηφιότητα των εφαρμογών Soft1 HRMS και Soft1 Payroll.

Η εφαρμογή Soft1 Payroll, σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει πλήρως και σε διαρκή βάση όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τις επιχειρήσεις από τις διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας. Σε αμφίδρομη επικοινωνία με την εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Soft1 HRMS, επιδιώκουν να καλύπτουν τις εξειδικευμένες απαιτήσεις λειτουργίας των τμημάτων HR των οργανισμών.

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές Soft1 HRMS και Soft1 Payroll:

Οι λύσεις της SoftOne ενσωματώνουν την πρωτοποριακή ενότητα myErgani Live, η οποία αυτοματοποιεί τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και διαβίβασης των στοιχείων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Ταυτόχρονα, διασυνδέονται και με την πλατφόρμα αλληλεπίδρασης εργαζομένων-επιχείρησης, myWorkplace επιτρέποντάς σε κάθε εργαζόμενο/η να έχει ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες αλλά και ενεργή συμμετοχή σε διαδικασίες που αφορούν το HR, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Αναφορικά με την τελευταία της διάκριση, η εταιρεία σχολίασε πως: «Επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά η καινοτομία κι η αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και η καθοριστική συμβολή αυτών στη μετάβαση κάθε επιχείρησης στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή».

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design