ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Μαρτίου 2023 06:46

Focus Bari: Αυτή είναι η σχέση των Ελλήνων με τα video 

Τα ερευνητικά αποτελέσματα της Focus Bari που ρίχνουν «φως» στη σχέση των σύγχρονων Ελλήνων και Ελληνίδων με τα video παρουσίασε η κα Ξένια Κούρτογλου στο Greek Tube Festival, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 11-12 Μαρτίου. 

Όπως αναφέρει η Focus Bari σχετικά, τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την πανδημία, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν παρουσιάσει ραγδαία αύξηση τόσο στη χρήση όσο και στη δημοτικότητά τους και οι Έλληνες χρήστες όλο και αυξάνονται. Ωστόσο, πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι ευχαριστιούνται να βλέπουν περιεχόμενο αλλά όχι να το δημιουργούν. 
Πιο συγκεκριμένα, η νέα έρευνα με τίτλο «Οι Έλληνες και το Βίντεο» έδειξε ότι: 

• Οι ψηφιακοί Έλληνες, και ειδικά οι νέοι, έχουν καθημερινή τριβή και επηρεάζονται θετικά από την ενασχόληση τους με τα κοινωνικά δίκτυα. 

• Τα σύντομα βίντεο που παρέχουν αβίαστα την πληροφορία φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη απήχηση. 

• Οι «ψηφιακοί» Έλληνες καταναλώνουν περιεχόμενο βίντεο κάθε μέρα/πολλές φορές την ημέρα για να ψυχαγωγηθούν, να εμπνευστούν, να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες. 

• Ένα σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων δεν δημιουργούν βίντεο, αλλά δηλώνουν ότι θα ήθελαν να δημιουργήσουν στο μέλλον. 

Για να διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκθεσης μπορείτε να πατήσετε εδώ. 

Τεύχος 250

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design