ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Σεπτεμβρίου 2022 06:49

ERGO και MAPFRE ASISTENCIA αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους

H ERGO Ασφαλιστική και η MAPFRE ASISTENCIA συνεργάζονται με στόχο να αναβαθμίσουν και να ενισχύσουν περαιτέρω τις υπηρεσίες βοήθειας που παρέχουν στην Ελληνική αγορά.

Οι δύο εταιρείες, μέσα από τη συνεργασία τους, προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις υπηρεσιών στους εταίρους τους μέσω της Eurosos Assistance. Η MAPFRE ASISTENCIA παραμένει μέτοχος στην Eurosos Assistance, η οποία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται αυτόνομα με την ίδια άρτια καταρτισμένη και έμπειρη διοικητική ομάδα. Κύριος στόχος της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών αποτελεί η απλοποίηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων λειτουργιών, η επέκταση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών, ώστε να παρέχουν βέλτιστη εμπειρία στον τελικό πελάτη.

Ο CEO της ERGO, κος Νίκος Αντιμησάρης δήλωσε σχετικά: «H επένδυση σε παροχή υπηρεσιών βοήθειας με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Eurosos Assistance αποτελεί ξεκάθαρη στρατηγική επιλογή για την ERGO, καθώς πηγάζει μέσα από την πάγια δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας με την ομάδα της MAPFRE και η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας της σε θέματα παροχής υπηρεσιών βοήθειας θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων και δεσμεύσεων μας».

Από την πλευρά της, η κα Leire Jiménez Ayesa, CEO της MAPFRE ASISTENCIA ανέφερε: «Στη MAPFRE ASISTENCIA, η διαρκής προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο των εταίρων μας αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας δραστηριότητα και στρατηγική επιλογή μας. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την ERGO Ασφαλιστική, μια αξιόπιστη ασφαλιστική δύναμη που πρωταγωνιστεί στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, αποσκοπεί στη μεταφορά εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και είναι για εμάς μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας και της αποστολής μας, αλλά και της ευρύτερης και μακρόπνοης συνεργασίας του Ομίλου της MAPFRE με τον Όμιλο της Munich Re».

Τεύχος 136

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design