ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Ιουλίου 2022 06:49

Entersoft Retail επέλεξε η Marks & Spencer

Η Marks & Spencer υλοποιεί την cloud oriented λύση Entersoft Retail τoυ ομίλου Entersoft για τα 27 καταστήματα και τα 110 τερματικά της σε όλη την Ελλάδα.

Από τους κύριους στόχους της Marks & Spencer ήταν η επίτευξη της real time εφαρμογής των πολυάριθμων, παράλληλων και συνδυαστικών προωθητικών ενεργειών απευθείας στα καταστήματα, χωρίς την παρεμβολή άλλου συστήματος, τα οποία πλέον συντηρούνται και επαυξάνονται μέσα στο περιβάλλον του Entersoft Business Suite παρέχοντας πλούσιο, έγκαιρο και έγκυρο reporting για την επίτευξη των KPIs πωλήσεων.

Επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα κεντρικής συστημικής διαχείρισης των προνομίων των πελατών για αλλαγή και εξαργύρωση κουπονιών και πόντων, με τα εκπτωτικά κουπόνια να δημιουργούνται μέσα στο σύστημα, για τον γρηγορότερο έλεγχο στην απόδοση και εξαργύρωση αυτών. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ορατότητα του πελατολογίου από όλα τα καταστήματα, που παρέχει ευελιξία και ισχυρή αναβάθμιση της εμπειρίας του τελικού πελάτη, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετηθεί από οποιοδήποτε σημείο πώλησης, ανεξάρτητα του καταστήματος της αρχικής αγοράς.

Η Entersoft παρέδωσε στη Marks & Spencer ένα ευέλικτο, φιλικό και επεκτάσιμο σύστημα, με online διασύνδεση και πλήρη ενοποίηση με τα υπόλοιπα συστήματα της εταιρείας, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αρχή μιας στρατηγικής συνεργασίας.

Τεύχος 101

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design