ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Σεπτεμβρίου 2022 06:55

ENISA: Πρόσκληση για νέα μέλη στη Συμβουλευτική Ομάδα

Του Στάθη Ασπιώτη

Ο Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς experts για να γίνουν μέλη της Συμβουλευτικής Ομάδας (Advisory Group).

Καθώς η θητεία των μελών της τρέχουσας Συμβουλευτικής Ομάδας ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, ο ENISA καλεί υπηκόους των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και υπηκόους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ) να υποβάλουν αίτηση για την επόμενη θητεία μέλους.

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα οριστούν ως εμπειρογνώμονες «ad personam». Αυτό σημαίνει ότι δεν θα εκπροσωπούν μια χώρα, ούτε μια εταιρεία. Η επιλογή θα βασίζεται μόνο στη δική τους ειδική εμπειρία και τα προσωπικά πλεονεκτήματα.

Η συμβουλευτική ομάδα προορίζεται να συμβουλεύει τον ENISA σε σχέση με την εκτέλεση των καθηκόντων του. Η ομάδα διασφαλίζει ειδικά την επικοινωνία με τα σχετικά ενδιαφερόμενα μέρη για θέματα που σχετίζονται με το ετήσιο πρόγραμμα εργασίας του ENISA. Η ομάδα αναμένεται επίσης να συμβουλεύσει τον Εκτελεστικό Διευθυντή σχετικά με την κατάρτιση πρότασης για αυτό το ετήσιο πρόγραμμα εργασίας του Οργανισμού.

Η νέα Συμβουλευτική Ομάδα θα έχει θητεία δυόμισι ετών με ενδεικτική ημερομηνία έναρξης την 1η Ιανουαρίου 2023.

Οι πλήρεις αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται ως αρχείο PDF που περιλαμβάνει: Βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά σε μορφή Europass – ένα πρότυπο είναι διαθέσιμο στην δικτυακή πύλη Europass – και η επιστολή κινήτρων που δεν υπερβαίνει τη μία σελίδα.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το συντομότερο δυνατό και το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, 23:59 ώρα EET (ώρα Ελλάδας) στο email: AGCall2022@enisa.europa.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design