ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Φεβρουαρίου 2022 08:57

e-πλατφόρμα στήριξης και προβολής επιχειρήσεων του Πειραιά

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πειραιά, του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά (ΕΣΠ), και με στόχο την ισχυροποίηση της πειραϊκής αγοράς, εγκαινιάζεται η δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη στήριξη και προβολή των πειραϊκών επιχειρήσεων. Η δράση ανακοινώθηκε από τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά Δ. Καρύδη.

Όλες οι πειραϊκές επιχειρήσεις – εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικές επιχειρήσεις κ.ά. – θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μεταβούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στην ψηφιακή εποχή, θα αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και θα ανταποκριθούν καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών τους προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ο ΕΣΠ καλεί τους επιχειρηματίες της πόλης να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα και το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγει η πλατφόρμα και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην επίσημη έναρξή της, που θα πραγματοποιηθεί πιθανά μετά το καλοκαίρι.

Τεύχος 15

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design