ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Οκτωβρίου 2022 06:55

devolo Wi-Fi 6 Repeater 5400: Ένας σύγχρονος αναμεταδότης σήματος

Το ικανοποιητικό σήμα Wi-Fi στην οικία και τον επαγγελματικό χώρο ενός ανθρώπου, πλέον αποτελεί όχι «πολυτέλεια», αλλά αναγκαία συνθήκη για μια ποιοτική καθημερινότητα. Ανεξαιρέτως για ποιο λόγο απαιτείται, στις μέρες μας το σήμα Wi-Fi πρέπει να φτάνει σε κάθε γωνία του σπιτιού ή της επιχείρησής μας, ειδικά όταν πολλά άτομα συνδέονται ταυτόχρονα στο διαδίκτυο.

Εάν για παράδειγμα την ώρα που ο γονιός εργάζεται στο γραφείο του, αλλά ταυτόχρονα τα παιδιά θέλουν να παρακολουθήσουν online ταινία στο παιδικό τους δωμάτιο, τότε χρειάζεται ένας ικανοποιητικός αναμεταδότης σήματος Wi-Fi που θα «παρακάμπτει» τις παρεμβολές. Το devolo Wi-Fi 6 Repeater 5400,ικανοποιεί ακριβώς αυτή την ανάγκη και αποδεικνύει πόσο εύκολα και οικονομικά μπορεί μια οικογένεια να διασφαλίσει την επέκταση του Wi-Fi του router στην οικία της.

Το devolo Wi-Fi 6 Repeater 5400 μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα, σύμφωνα με τις απλές οδηγίες χρήσης. Αφού βεβαιωθείτε ότι το Repeater έχει τον ίδιο κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και το ίδιο όνομα Wi-Fi με το router, η συσκευή θα ενημερωθεί είτε αυτόματα κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας μεταξύ 12 π.μ. και 4 π.μ., είτε χειροκίνητα. Μετά την ενημέρωση, συνίσταται η εκτέλεση τυχόν δοκιμών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει το devolo Wi-Fi 6 Repeater 5400 – συγκριτικά με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά – έγκειται στο ότι δεν χρειάζεται να εισάγετε νέο κωδικό πρόσβασης στις ασύρματες συσκευές σας και η περιαγωγή εντός του δικτύου Wi-Fi πραγματοποιείται πολύ γρήγορα.

Φυσικά, παρέχεται και η επιλογή να χρησιμοποιηθούν πολλαπλά repeater στη σειρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σημεία πρόσβασης, όταν:

1) Επιθυμείτε την απενεργοποίηση του Wi-Fi από το router.

2) Έχετε ήδη θύρες Ethernet στα δωμάτια του σπιτιού σας, για να δημιουργήσετε ένα Wi-Fi hotspot απευθείας στα επιθυμητά δωμάτια χρησιμοποιώντας το devolo Repeater.

Καταλήγοντας, ταξινομημένα τα πλεονεκτήματα του Repeaters 5400 είναι:

• Εύκολη εγκατάσταση – με το πάτημα ενός κουμπιού WPS στο Repeater mode.

• Τα τέσσερα επίπεδα που δείχνουν πόσο ισχυρό είναι το σήμα Wi-Fi για να βρείτε την κατάλληλη θέση για το repeater.

• Όμορφο και νέο design.

• Wi-Fi 6 και λειτουργίες smart Mesh (Access Point Steering, Client Steering, Band Steering, Airtime Fairness, Beamforming).

• Σταθερή σύνδεση WiFi.

• Υψηλές ταχύτητες Wi-Fi.

• Υποστήριξη από το νέο devolo Home Network app. Μπορείτε να δείξετε την οθόνη καλωσορίσματος στην εφαρμογή και να δείξετε κάποιες επιπλέον δυνατότητες, όπως για παράδειγμα το guest Wi-Fi.

• Θύρες gigabit για να δώσετε στις συσκευές σας γρήγορο Internet μέσω LAN.

• Εύχρηστο και πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης.

Τεύχος 146

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design