8 Φεβρουαρίου 2023 06:56

Deloitte: Οι ευκαιρίες των marketers

Του Στάθη Ασπιώτη

Παρά τις οικονομικές αβεβαιότητες της εποχής, η Deloitte προβλέπει ότι οι marketers μπορούν να προχωρήσουν σε τεχνολογικές καινοτομίες, αυξημένη εστίαση των καταναλωτών στη βιωσιμότητα κ.ο.κ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την 2023 Deloitte Global Marketing Trends Report, με το νέο έτος έρχονται νέες προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες, καθώς οι ηγέτες των επιχειρήσεων και οι επαγγελματίες του marketing θέτουν το βλέμμα τους στο να αγκαλιάσουν τις τάσεις και τις λύσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν στην επιτυχία. Η έκθεση «2023 Global Marketing Trends» της Deloitte, η οποία διεξήχθη μέσω ερευνών και εις βάθος συνομιλιών με περισσότερα από 1.000 στελέχη του C-suite, προσφέρει καθοδήγηση σχετικά με τις αβεβαιότητες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι ηγέτες επιχειρήσεων, ενώ παρουσιάζει ουσιαστικές προσεγγίσεις που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προωθήσουν το μέλλον.

Η έκθεση επικεντρώνεται στα εξής τέσσερα θέματα: χρηματοοικονομική αβεβαιότητα, βιωσιμότητα, δημιουργικότητα και τεχνολογικές τάσεις προς παρακολούθηση.

Συνοπτικά, παρατίθενται μερικές βασικές συστάσεις που μπορούν να εξετάσουν οι marketers για το 2023, σύμφωνα με την Έκθεση:

• Επενδύστε σε ψηφιακές τεχνολογίες, πλατφόρμες, νέες αγορές και εξατομίκευση υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

• Βελτιώστε τις προσπάθειες βιωσιμότητας στο πλαίσιο των πρακτικών εσωτερικού μάρκετινγκ και δημιουργήστε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.

• Δώστε περισσότερο χώρο στη δημιουργικότητα, κάνοντας τον υπόλοιπο οργανισμό συμμέτοχο σε αυτή τη διαδρομή.

• Εξετάστε το ενδεχόμενο να θέσετε τα θεμέλια για την υιοθέτηση του metaverse ή του blockchain.

Τεύχος 223

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design