ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Σεπτεμβρίου 2022 06:56

D-LINK E15 EAGLE PRO AI AX1500
Επέκταση της κάλυψης του Wi-Fi δικτύου με AI

Απολαύστε ταχύτητες Wi-Fi 6 νέας γενιάς με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούνται και βελτιώνονται πάντα, για γρήγορη, αποτελεσματική και γενική κάλυψη Internet σε κάθε δωμάτιο, που απαλλάσσει από όλες τις μαύρες τρύπες Wi-Fi με μία λύση. Το E15 είναι μια plug-in φορητή συσκευή που επιτρέπει την επέκταση του ήδη υπάρχοντος ασύρματου δικτύου έως και 230 τ.μ., παρέχοντας επόμενης γενιάς Wi-Fi 6 με ταχύτητες έως 1.5Gbps σε κάθε γωνιά του γραφείου. Από διαμερίσματα ενός ορόφου έως γραφεία 4 ορόφων και υπόγεια-κήπους, απλώς προσθέστε το E15 Wi-Fi extender στο υπάρχον δίκτυό σας και απολαύστε ένα εκτεταμένο δίκτυο που εξαλείφει τις νεκρές ζώνες του Wi-Fi σε αυτές τις δύσκολες περιοχές. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα δίκτυο mesh, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς EAGLE PRO AI, καθώς και τα προϊόντα mesh της D-Link.

Συνδυάστε το μαζί με το router R15, ώστε να απολαμβάνετε λειτουργίες AI και mesh, διασφαλίζοντας ότι οι υψηλότερες ταχύτητες παρέχονται πάντα αυτόματα σε εσάς, για να μπορείτε να φορτώνετε ιστότοπους, να βλέπετε video σε σύντομους χρόνους κ.λπ. Το ενσωματωμένο AI Wi-Fi Optimizer σας συνδέει συνεχώς με το καλύτερο κανάλι Wi-Fi, ενώ το AI Traffic Optimizer δίνει προτεραιότητα στην πιο κρίσιμη χρήση Internet για βέλτιστη εμπειρία και σταθερότητα στο διαδίκτυο.

Τεύχος 129

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design