ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Απριλίου 2022 06:48

COSMOTE Fleet Tracker
Για την παρακολούθηση και διαχείριση 360 εταιρικών οχημάτων της BSK

Την υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker, την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων που βασίζεται σε τεχνολογία Internet of Things (IoT), επέλεξε η BSK, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομών, παροχής υπηρεσιών delivery, ταχυμεταφορών και μεταφορών, με σαφή προσανατολισμό στις νέες τεχνολογίες, για την παρακολούθηση 360 οχημάτων της.
Με την εγκατάσταση συσκευών τηλεματικής στον εταιρικό της στόλο, η BSK ενημερώνεται κάθε στιγμή μέσω web ή mobile app για την ακριβή θέση των οχημάτων της, την ταχύτητα με την οποία κινούνται, την κατεύθυνση και τη διαδρομή που έχουν ακολουθήσει. Δίνοντας τη δυνατότητα διασύνδεσης με σύστημα επιχειρηματικής ευφυίας Power BI που ήδη χρησιμοποιεί, η BSK αναλύει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνει ασφαλείς επιχειρηματικές αποφάσεις. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει στη διάθεσή της πλήρες ιστορικό διαδρομών, καθώς και συγκεντρωτικά στοιχεία και αναλυτικές αναφορές για την κατάσταση των οχημάτων και την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών της. Με την υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker, η BSK βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά της και μειώνει τα συνολικά κόστη λειτουργίας και μεταφοράς, ενισχύοντας, παράλληλα, την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων τους.
Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων, που διαθέτουν οχήματα κάθε τύπου. H COSMOTE προσφέρει την υπηρεσία σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete, που εξειδικεύεται στα connected vehicles. Παρέχεται μέσα από τρία προγράμματα, Basic, Standard και Advanced για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και με δωρεάν roaming εντός και εκτός Ε.Ε.

Τεύχος 55

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design