11 Ιουλίου 2022 06:45

Cisco και GDIT παρέχουν ιδιωτικά δίκτυα 5G σε κυβερνητικούς τομείς

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Cisco ενημέρωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την General Dynamics Information Technology (GDIT), business unit της General Dynamics, για να φέρει τις δυνατότητες ιδιωτικών 5G της Cisco σε ένα φάσμα κρατικών υπηρεσιών. Σκοπός της συνεργασίας είναι να δώσει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ μια απευθείας επαφή σε private 5G λύσεις για χρήση IoT και Edge.

Η υπηρεσία θα παρέχει «end-to-end λύσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε πελάτη, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα», λέει η Cisco.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας της GDIT, από τη συνεργασία της με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες με τη λύση private networking της Cisco, αναμένεται να ενισχύσει τις δυνατότητες της κυβέρνησης – όντας ένα ταχύτερο και ασφαλέστερο δίκτυο – στους τομείς της κυβερνοασφάλειας, της τεχνητής νοημοσύνης, του edge computing και των συσκευών IoT.

Το ιδιωτικό δίκτυο 5G της Cisco συνδυάζει στοιχεία Wi-Fi, 5G και IoT μαζί, ως μια ολοκληρωμένη λύση as-a-service, χρησιμοποιώντας τις core mobile τεχνολογίες της Cisco. Αυτό το ιδιωτικό δίκτυο 5G θα είναι προσβάσιμο μόνο από άτομα με κυβερνητικά διαπιστευτήρια και δεν θα είναι δημόσια διαθέσιμο για σύνδεση.

Τεύχος 106

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design