ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Οκτωβρίου 2022 06:49

CCTV στις φρεγάτες FDI H/N Belharra από τη Simon Technologies

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική Naval Group, υπέγραψε μια σειρά από συμβάσεις με ελληνικές εταιρείες με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών της με την ελληνική βιομηχανία. Ανάμεσα σε αυτές, η Naval Group συμφώνησε, μέσω της γαλλικής THEMYS (υπεργολάβου της Naval Group), με την Simon Technologies, ώστε η δεύτερη να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει σύγχρονα ψηφιακά συστήματα επιτήρησης CCTV στο σύνολο των υπό κατασκευή φρεγατών.

Για την επίτευξη της παραπάνω συμφωνίας, η Simon Technologies εξέφρασε την ικανοποίησή της, δηλώνοντας υπερήφανη για την «εξέλιξη αυτή που έρχεται ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλει η εταιρεία εδώ και 32 χρόνια με τη συνεχή της παρουσία στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά».

Πέραν της σύμβασης με τη Simon Technologies, η Naval Group υπέγραψε συμβάσεις και με άλλους ελληνικούς βιομηχανικούς εταίρους μεταξύ των οποίων η MILTECH, η PRISMA, η SCYTALIS και η IDE INTRACOM.

Μέχρι στιγμής, η Naval Group έχει υπογράψει περίπου είκοσι συμβάσεις συνολικά με δεκαπέντε ελληνικές εταιρείες από την έναρξη του προγράμματος FDI HN τον Μάρτιο του 2022.

Τεύχος 155

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design