ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαΐου 2022 06:51

BMW και Ansys φέρνουν πιο κοντά την αυτοματοποιημένη οδήγηση

Η Ansys και ο Όμιλος BMW δημιουργούν την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων, καθοδηγούμενων από κανόνες ασφαλείας, για την ανάπτυξη λειτουργιών ADAS και αυτοματοποιημένης/αυτόνομης οδήγησης. Μέσω αυτής της συνεργασίας, o όμιλος BMW αξιοποιεί τις δυνατότητες της Ansys, ώστε να αποτελέσει έναν από τους πρώτους κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρει αυτοματοποιημένη οδήγηση Επιπέδου 3 (L3) στους καταναλωτές. Η συνεργασία είναι το κλειδί για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του συστήματος ADAS και των αυτόνομων οχημάτων (AV), ώστε να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που διατίθενται στην αγορά.

Με τις δυνατότητες του λογισμικού της Ansys, οι μηχανικοί της BMW μπορούν να βελτιστοποιήσουν γρήγορα τη σχεδίαση και οργάνωση των προσομοιωμένων ροών εργασίας. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους αλγόριθμους, το λογισμικό αναζητά αποτελεσματικά και αυτόματα τις πιο στιβαρές σχεδιαστικές λύσεις για να βοηθήσει στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων στα πρώτα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού, επιταχύνοντας τον χρόνο ανάπτυξης και μειώνοντας το συνολικό κόστος του έργου.

Μαζί με τον Όμιλο BMW, η Ansys αντιμετωπίζει συγκεκριμένες προκλήσεις του κλάδου και αναπτύσσει διαβαθμισμένες λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Η αμοιβαιότητα μεταξύ των δύο εταιρειών επιτρέπει τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων κατά την ανάπτυξη λογισμικού της Ansys, που ωφελεί τον κατασκευαστή ανάλογου εξοπλισμού (OEM) και άλλους πελάτες της εταιρείας. Η Ansys μπορεί να παρατηρήσει από πρώτο χέρι πώς ο Όμιλος BMW Group αντιμετωπίζει βασικές προκλήσεις σχεδιασμού και ασφάλειας, τόσο με φυσικά όσο και με δεδομένα προσομοίωσης σε πραγματικό χρόνο.

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design