ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Ιουλίου 2022 06:49

Bitdefender
Πώς επιτυγχάνεται το Zero Trust με λύσεις XDR

Οι επιχειρήσεις έχουν αναβαθμίσει το EDR (Endpoint Detection and Response) και τώρα εξετάζουν λύσεις XDR (eXtended Detection and Response) για να βελτιώσουν τις συνολικές τους δυνατότητες ανίχνευσης απειλών και απόκρισης. Τα πλεονεκτήματα των λύσεων XDR είναι:

• Δίνεται προτεραιότητα στη βελτίωση των δυνατοτήτων των οργανισμών ως προς την ανίχνευση και απόκριση, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι προσπάθειες παρακολούθησης απειλών, απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη Zero Trust.

• Ανάλογα με τον πάροχο XDR, οι βασικές εργασίες και αποκρίσεις ασφαλείας αυτοματοποιούνται και καθώς βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια ταχύτερα.

• Οι λύσεις XDR παρέχουν ανάλυση σε πραγματικό χρόνο επεκτείνοντας και συγκεντρώνοντας τις προσπάθειες ανάλυσης ασφάλειας, κάτι που είναι απαραίτητο σε ένα περιβάλλον Zero Trust. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συνολική ορατότητα, επιτρέποντας σε έναν οργανισμό να αναπτύξει και να επιβάλει τους βασικούς ελέγχους ασφαλείας Zero Trust ευρύτερα.

• Το βασικό πλεονέκτημα των λύσεων XDR είναι η ενοποίηση της ασφάλειας σε multi-cloud και η αντιμετώπιση της ασφάλειας φόρτου εργασίας στο cloud, κάτι που λίγες λύσεις ασφαλείας κάνουν αυτήν τη στιγμή.

Οι οργανισμοί προκειμένου να αντιληφθούν την αξία του Zero Trust, χρειάζονται τις υπηρεσίες ενός βασικού συνεργάτη ή προμηθευτή, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός πλάνου και στον εντοπισμό λύσεων και εργαλείων, όπως το XDR, που θα βοηθήσουν. Οι υπηρεσίες MDR της Bitdefender μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής ανθεκτικότητας απέναντι σε κυβερνοαπειλές και στον εστιασμό σε μια αλλαγή Zero Trust.

Τεύχος 107

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design