ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Ιουλίου 2022 06:43

BEYOND: Έκθεση για την Τεχνολογία και την Καινοτομία στη ΝΑ Ευρώπη

H BEYOND είναι μία πολυδιάστατη πλατφόρμα έκφρασης ιδεών, νέων τεχνολογιών, σημαντικών και πρωτοποριακών εργαλείων, αλλά και ένα διαδραστικό hub παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών Καινοτομίας.

Η BEYOND διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τις 29/09/2022 έως την 01/10/2022 στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Θα συμμετέχουν νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις, θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και θα υλοποιηθούν συζητήσεις και στρογγυλά τραπέζια.

Οι 4 βασικοί πυλώνες της Έκθεσης είναι εταιρείες με δραστηριότητα στις Τεχνολογικές Ψηφιακές Εφαρμογές, νεοφυείς επιχειρήσεις, Ερευνητικά Κέντρα & Πανεπιστήμια, συνέδρια & workshops.

Ειδικότερα κατά της διάρκεια του Συνεδρίου της BEYOND θα αναπτυχθούν θεματικές όπως:

• Τεχνητή νοημοσύνη.

• Web 3.0.

• Internet of Things.

• Ανάπτυξη Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.

• Metaverse.

• 6G.

• Smart Cities.

• EdTech.

• Η Ηθική του Ρεαλισμού στην Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα.

• Big Data.

• FinTech: bitcoin, cryptocurrency and blockchain.

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών θα υλοποιηθούν Εμπορική Έκθεση με εκθεσιακό χώρο άνω των 20.000 τ.μ., όπου Φορείς του Δημόσιου Τομέα, Εταιρείες, Νεοφυείς Επιχειρήσεις μαζί με Ερευνητικά Κέντρα και Πανεπιστήμια θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες τους αλλά και τις δράσεις τους· υψηλού επιπέδου Κυβερνητική και Θεσμική Σύσκεψη Κορυφής, με ομιλητές από την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση, τους Θεσμικούς Φορείς, τους Φορείς Καταναλωτών, τις σημαντικότερες Ελληνικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις και τα Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά Ιδρύματα· στοχευμένες συναντήσεις Β2Β & B2G μεταξύ Εταιρειών, Επαγγελματιών, Θεσμικών Φορέων, Νεοφυών Επιχειρήσεων και Κυβερνήσεων για ειδικότερα κρίσιμα θέματα· διαδραστικά Workshops των καλύτερων tech-oriented εταιρειών που στόχο έχουν να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις τεχνολογικές δεξιότητες των συμμετεχόντων & Parallel Events όπου Keynote Speakers με «τεχνολογικό/καινοτόμο» DNA ενισχύουν το πολυδιάστατο προφίλ της Έκθεσης.

Η Διεθνής Έκθεση BEYOND σχεδιάστηκε για να αποτελέσει κομβικό σημείο για τις αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες και στους διάφορους τομείς εφαρμογής τους. Είναι μια διεθνής πλατφόρμα για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που διερευνούν τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και τις πολλαπλές ευκαιρίες που δημιουργούνται στον εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο ενός ζωντανού περιβάλλοντος διαπραγμάτευσης που πληροί τα κριτήρια σύναψης συμφωνιών με τη συμμετοχή επισκεπτών από περισσότερες από 30 χώρες, η BEYOND απευθύνεται σε ευρύ κοινό κυρίως από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και το MENA.

Τεύχος 110

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design