22 Ιουνίου 2022 06:45

Atoms to Algos: Πώς το ΑΙ αλλάζει την καθημερινότητά μας

Το AI και οι αλλαγές που ήδη φέρνει στην ανθρώπινη καθημερινότητα, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης Atoms to Algos.

Αντικείμενό του ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση σε τομείς όπως είναι το cloud, το edge computing, το IoT, τις τεχνολογίες υλικών και το AI. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το πώς οι εξειδικευμένοι επεξεργαστές σε ολοκληρωμένα κυκλώματα αποκτούν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο σε μία εποχή όπου η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας αποτελεί ένα από τα βασικά ζητούμενα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμη, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πώς εταιρείες που προέρχονται από τον χώρο του hardware, όπως είναι η Applied Materials και η Think Silicon, συνεργάζονται πλέον στενά με επιχειρήσεις από τον κλάδο του λογισμικού και των υπηρεσιών, όπως είναι η Microsoft, προκειμένου να παρουσιάσουν προϊόντα και λύσεις που καλύπτουν τις υφιστάμενες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση στο παρακάτω video:

Τεύχος 93

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design