ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαΐου 2022 06:54

Asustor Drivestor 2 Pro και Drivestor 4 Pro AS3302T/AS3304T

Tα Drivestor 2 Pro και Drivestor 4 Pro της ASUSTOR διατίθενται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Realtek RTD1296 1,4 GHz με εκπληκτική απόδοση. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν πολλές εργασίες εύκολα με 2 GB μνήμης DDR4 που αυξάνει την απόδοση έως και 40%, ενώ η θύρα Ethernet 2,5 Gigabit απελευθερώνει την πλήρη ισχύ του RTD1296 και του NAS. Το RTD1296 φέρνει 4K H.265 hardware transcoding στα οικονομικώς προσιτά Drivestor 2 Pro και Drivestor 4 Pro, διασφαλίζοντας ασταμάτητη και ομαλή ροή streaming, όπως είναι η προβολή ταινιών χάρη στη λειτουργία Media Mode. Το βασικό όμως πλεονέκτημα έχει να κάνει με την ασφάλεια. Τα Drivestor 2 Pro και 4 Pro διατηρούν τα δεδομένα ασφαλή και προσβάσιμα από το ΙΤ, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα εναλλαγής σκληρών δίσκων ανά πάσα στιγμή (με τις αφαιρούμενες θέσεις σκληρών δίσκων χωρίς εργαλεία), καθιστώντας τα Drivestor 2 Pro και 4 Pro εκπληκτικά βολικά στη χρήση με την αρχειοθέτηση δεδομένων.

Η σειρά Drivestor Pro βασίζεται στο ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα ADM 4.0. Το ADM 4.0 αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα λόγω των πολλών αναβαθμίσεων ασφάλειας και απόδοσης που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε OpenSSL και Samba. Η ADM διαθέτει περισσότερες από 200 εφαρμογές στο App Central που περιλαμβάνουν διάφορα εργαλεία, επαγγελματικές εφαρμογές, εφαρμογές γραφείου και ψηφιακή οικιακή ψυχαγωγία, φέρνοντας ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο ASUSTOR NAS.

Τα Drivestor 2 Pro και 4 Pro προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που βοηθά τον τομέα δημιουργίας περιεχομένου στην αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους. Ο χρήστης με το EZ Connect μπορεί να συνδεθεί σε ένα NAS και να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Για αυξημένη ασφάλεια, μπορούν να πραγματοποιηθούν κρυπτογραφημένες συνδέσεις HTTPS για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα προστατεύονται από επιθέσεις. Το DataSync Center, το Cloud backup Center και άλλες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, βοηθούν στην τοποθέτηση δεδομένων τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή και χωρίς διακοπές λειτουργίας.

Η σειρά Drivestor Pro υποστηρίζει επίσης Wake on WAN και LAN για να επιτρέψει την τροφοδοσία του NAS τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι ή το γραφείο. Η διατήρηση ενός NAS απενεργοποιημένου, όταν δεν χρησιμοποιείται, συμβάλλει στη διατήρηση της μακροζωίας του υλικού, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην αποτροπή της πρόσβασης των κακόβουλων μερών στα δεδομένα του χρήστη. Το Snapshot Center, το οποίο υποστηρίζει iSCSI και EZ Sync, επαναφέρει γρήγορα σημαντικά αρχεία σε προηγούμενες εκδόσεις σε περίπτωση καταστροφής δεδομένων ή ακούσιας τροποποίησης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή.

Η GCC Hellas είναι ο επίσημος διανομέας των λύσεων της εταιρείας ASUSTOR σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τεύχος 69

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design