ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Σεπτεμβρίου 2022 06:53

Apple Pay και Google Pay στο My Vodafone App

To My Vodafone App φέρνει πρώτο τις ενσωματωμένες υπηρεσίες Apple Pay και Google Pay που επιτρέπουν στους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και καρτοπρογράμματος να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με μεγάλη ευκολία, αποφεύγοντας την πληκτρολόγηση στοιχείων κάρτας, ενισχύοντας την ασφάλεια των συναλλαγών και κάνοντας τις πληρωμές ακόμη πιο εύκολες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εμφάνιση της επιλογής στο My Vodafone App είναι να έχει προϋπάρξει εγγραφή του πελάτη σε αυτές τις υπηρεσίες. Σε αυτήν την περίπτωση, κατά την πληρωμή του λογαριασμού εμφανίζεται αυτόματα η επιλογή Apple Pay ή Google Pay στους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης.

Ακόμη, μέσω του My Vodafone App οι συνδρομητές μπορούν να ελέγξουν τις παροχές του προγράμματός τους, καθώς και τη χρήση του κινητού ή σταθερού τους, να έχουν πλήρη ενημέρωση για το υπόλοιπο και την ανάλυση του λογαριασμού τους, αλλά και να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους εύκολα και με ασφάλεια.

Επιπλέον, το My Vodafone App περιέχει πληροφορίες για τις προσφορές του προγράμματος Vodafone Thank You, ώστε όλοι να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις και δώρα και δίνει τη δυνατότητα να γίνει αναφορά ενός προβλήματος δικτύου μέσω της υπηρεσίας Εγγύηση Δικτύου, όπως και να δηλωθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και internet, εξασφαλίζοντας ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design