ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Οκτωβρίου 2022 06:51

Apple Pay και στο Ticket Compliments®

Η Edenred φέρνει στους χρήστες της λύσης Ticket Compliments® την ασφάλεια και την ευκολία του Apple Pay. Οι κάτοχοι της Ticket Compliments® μπορούν πλέον να αποφεύγουν την επαφή με κουμπιά ή τρίτους κατά την συναλλαγή.

Οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Compliments® μπορούν απλώς να κρατούν το iPhone, το iPad ή το Apple Watch τους κοντά σε ένα POS για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή. Κάθε αγορά με Apple Pay είναι ασφαλής, επειδή ελέγχεται με Face ID, Touch ID ή κωδικό πρόσβασης συσκευής, καθώς και με έναν ξεχωριστό κωδικό ασφαλείας που χρησιμοποιείται μόνο μία φορά.

Το Apple Pay διευκολύνει – μεταξύ άλλων – την πληρωμή για παραδόσεις τροφίμων κατ’ οίκον, online αγορές, μετακινήσεις και χώρο στάθμευσης.

Η ασφάλεια και το απόρρητο βρίσκονται στον πυρήνα λειτουργίας του Apple Pay. Συνεπώς, όταν οι δικαιούχοι χρησιμοποιούν τις κάρτες Edenred με το Apple Pay, οι πραγματικοί αριθμοί καρτών δεν αποθηκεύονται στη συσκευή ούτε στους διακομιστές της Apple. Αντιθέτως, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής εκχωρείται, κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο περιβάλλον του Secure Element. Ένα βιομηχανικό πρότυπο πιστοποιημένο chip που έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή αποθήκευση των πληροφοριών πληρωμής στη συσκευή.

Τεύχος 160

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design