23 Μαρτίου 2023 06:57

All in One Headend DVB-S/S2/C/T/IP

Το UFO PRO είναι το πλέον πρόσφατο Headend της Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό πλαίσιό του προσφέρει μια σειρά επιλογών μονάδων εισόδου και εξόδου, συμπεριλαμβανομένων των DVB-S/S2X, DVB-C/T, HDMI και IP για την κάλυψη των προσαρμοσμένων απαιτήσεων διαμόρφωσης.

Διαθέτει μηχανικό περίβλημα 1RU που έρχεται με 6 υποδοχές εναλλάξιμων μονάδων στο πίσω μέρος και με μία ενσωματωμένη μονάδα IP που υποστηρίζει έως και 120 εισόδους και 120 εξόδους μέσω 2 θυρών Gigabit RJ45, προσφέροντας έτσι μια διαχρονική λύση για τα σημερινά και μελλοντικά συστήματα IPTV. Με διπλό πλεονάζων τροφοδοτικό, εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία για μέγιστη αξιοπιστία. Διαθέτει web interface με διαισθητικό και προηγμένο περιβάλλον χρήσης για τοπική και απομακρυσμένη διαχείριση, ενώ υποστηρίζει λειτουργίες PID και LCN για κεντρική διαχείριση καναλιών. Υποστηρίζει πολυπλεξία υπηρεσιών για κατανομή τους στα επιθυμητά κανάλια εξόδου. Διαθέτει ξεχωριστά DVB-S/S2X tuners, ώστε να λαμβάνει διαφορετικές πολικότητες από ανεξάρτητους δορυφόρους. Χάρη στις τεχνολογίες τσιπ επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με τη modular δομή της πλατφόρμας, το Headend UFO Pro προσφέρει μια από τις πιο ανταγωνιστικές τιμή ανά υπηρεσία για καλωδιακή ή IP τηλεόραση.

Τεύχος 253

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design