ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Οκτωβρίου 2022 06:55

Alienware 27 Gaming Monitor: Κορυφαία απόδοση και λειτουργική σχεδίαση

Η Dell Technologies ανακοινώνει την οθόνη Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF). Είναι από τις πρώτες στη σειρά που διαθέτουν αναδιπλούμενη κρεμάστρα ακουστικών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός τακτοποιημένου χώρου για gaming.

Με τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 240Hz (υπερχρονισμένο μέχρι τα 280Hz) και χρόνο απόκρισης 1ms GtG, οι παίκτες απολαμβάνουν παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση, με εγγυημένο τρόπο. Το panel τεχνολογίας Fast IPS με διαγώνιο 27″ και ανάλυση QHD υποστηρίζει την τεχνολογία AMD FreeSyncTM Premium Pro και είναι επίσης πιστοποιημένη με NVIDIA® G-Sync® και VESA® AdaptiveSync για να αποδίδει πεντακάθαρα γραφικά χωρίς tearing.

Ζωντανά χρώματα με ευρείες γωνίες θέασης σε μια οθόνη InfinityEdge με τεχνολογία IPS Nano Color που επιτρέπει να απολαμβάνετε δυναμικά, ζωντανά χρώματα με 95% χρωματική κάλυψη DCI-P3 και πιστοποίηση VESA DisplayHDR™ 600 για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Για τους παίκτες που δημιουργούν παράλληλα και περιεχόμενο, η προκαθορισμένη λειτουργία Creator Mode επιτρέπει να επιλέγουν μεταξύ χρωματικών συνόλων DCI-P3 (εγγενώς) και sRGB ή να προσαρμόζουν τα επίπεδα γάμμα.

Αυτή η οθόνη διαθέτει την εμβληματική σχεδίαση Legend 2.0 σε χρώμα Lunar Light με φωτισμό AlienFX, εξαερισμό 360 μοιρών, βελτιωμένη διαχείριση καλωδίων και πλήρως ρυθμιζόμενη βάση. Τέλος, διαθέτει και ενσωματωμένη κρεμάστρα ακουστικών.

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design