ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Μαΐου 2022 08:59

ACS ACiStant: Ενεργή η ψηφιακή βοηθός στην ιστοσελίδα της εταιρείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καινοτομίας, την Παρασκευή 21 Απριλίου, ενεργοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της ACS η ψηφιακή βοηθός “ACiStant”, η οποία εξυπηρετεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η ACiStant εμφανίζεται σταθερά στο δεξί κάτω μέρος του site www.acscourier.net, ανοίγει με ένα «χτύπημα» στο σχετικό εικονίδιο και εξυπηρετεί τον επισκέπτη, τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά, στα εξής θέματα:

  • Αναζήτηση Αποστολής
  • Αναζήτηση Καταστήματος
  • Κόστος και Χρόνος Παράδοσης
  • Αλλαγή σημείου ή ημέρας παραλαβής (ACS ReDirect)

Η χρήση της ACiStant είναι απλή, καθώς για κάθε θέμα εμφανίζονται στην οθόνη πιθανές ερωτήσεις που ο επισκέπτης καλείται να απαντήσει. Με τη σχετική επιλογή, προχωράει στο επόμενο στάδιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξυπηρέτησή του. 

Η νέα αυτή ψηφιακή βοηθός εξελίσσει την ιστοσελίδα της ACS, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Παράλληλα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση της εταιρείας για την υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της, ανταποκρινόμενη στη θέση της, ως ηγέτης του κλάδου των ταχυμεταφορών.

Τεύχος 63

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design