ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Μαρτίου 2023 06:46

Acronis και TicTac φέρνουν την Acronis Day 2023

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security,(Acronis Platinum Partner), διοργανώνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου το ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Divani Caravel, στη συνεδριακή αίθουσα Mycenae, από τις 16:00 μέχρι τις19:00, ενώ η δυνατότητα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη από τις 15:30 έως τις 16:00.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις γύρω από τον τομέα του Cyber Security, με πολλούς προσκεκλημένους της Acronis από το εξωτερικό αλλά και Έλληνες επαγγελματίες από τους κλάδους της πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας.

Μεταξύ άλλων στο συνέδριο:

• Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της TicTac Cyber Security και την Acronis θα παρουσιάσουν τις λύσεις της Acronis για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από Κυβερνοαπειλές και φυσικές καταστροφές.

• Θα πραγματοποιηθούν Live Workshops με τις λύσεις της Acronis για Disaster Recovery και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις από ειδικούς στα θέματα κυβερνοασφάλειας της TicTac Cyber Security και της Acronis.

• Θα παρευρεθεί ως επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής ο πρώην επικεφαλής (αντιστράτηγος) της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Μανώλης Σφακιανάκης.

• Θα συζητηθεί αναλυτικά το Success Story του MSSP model (Managed Security Services Provider) το οποίο μπορεί να βοηθήσει σε συνολική αναδιαμόρφωση μιας εταιρίας πληροφορικής σε Service Provider.

• Θα δοθούν διαφημιστικά δώρα της Acronis στους πρώτους 100 συνεργάτες που θα παρευρεθούν και στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνουν ερωτήσεις με πολύ όμορφα δώρα για τους συμμετέχοντες.

Για τη δωρεάν προεγγραφή σας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου:

16:00 TicTac Cyber Security Introduction – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

16:10 Acronis Introduction – Ronan Mc Curtin – Acronis VP of Sales Europe

16:20 Cyber Crime in 2023 – Manolis Sfakianakis – Ex General of Police Cyber Crime Division

16:30 Acronis Products Presentation & Advanced Packs – Ivan & Slav from Acronis

16:45 Cooperating with TicTac & Acronis : A partner’s Experience – Dimitris Georgiou – CSO Alphabit / Treasurer (ISC)2 Hellenic Chapter

16:55 MSSP client Testimonial

17:00 COFFEE BREAK – 15′

17:15 How TicTac handles a Ransomware Incident Response using Acronis Solutions – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

17:25 Live Disaster Recovery Workshop Acronis Backup, Restore & Backup Testing Cloud/Local – Giannis Tzimos – Tictac Head of Cyber Security Department

17:45 Acronis Microsoft 365

17:55 Acronis Email Security

18:05 Acronis DLP

18:15 Objections when selling Acronis to your customers

18:25 Q&A Session

18:30 FOOD & DRINKS / NETWORKING

Τεύχος 252

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design