ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Μαΐου 2022 06:52

3-5 Νοεμβρίου η επόμενη Athens International Tourism Expo

Η απόλυτη επιτυχία της Athens International Tourism Expo 2021 με τους δυναμικούς Hosted Buyers και την υψηλή ποιότητα των Εκθετών αποτελεί τον προάγγελο τόσο για νέες εμπορικές συνεργασίες μεταξύ τους το 2022, όσο και για μια ακόμα πιο επιτυχημένη διοργάνωση, στοχευμένη, όπως πάντα, στον εισερχόμενο τουρισμό. Το 2021, σημαντικός αριθμός εμπορικών συμφωνιών Εκθετών και Hosted Buyers κλείστηκαν πριν ακόμα τελειώσει η περσινή Έκθεση και οι πρώτες από αυτές ξεκίνησαν να υλοποιούνται ήδη από τον Ιανουάριο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και πάρα πολλές ακόμα.

Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι προϊόν της αυστηρής επιλογής των Hosted Buyers που γίνεται από τη διοργάνωση και του perfect matching Εκθετών και Hosted Buyers.

Η φετινή AIT Expo 2022 θα έχει το προβάδισμα στο ξεκίνημα των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023, αφού θα διοργανωθεί πριν από όλες τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

150 δυναμικοί Hosted Buyers (Tour Operators, Travel Agencies & MICE) από 40 διεθνείς αγορές υπογράφουν την επιτυχία στα Β2Β Meetings με τους Εκθέτες.

Για ακόμα μία χρονιά πλειάδα τουριστικών επιχειρήσεων όπως Ξενοδοχεία και Resorts, Luxury Resorts, Βίλλες και καταλύματα, Ταξιδιωτικά γραφεία εισερχόμενου τουρισμού, καθώς και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την AIT Expo και συμμετέχουν σε αυτή, αναμένοντας να αυξήσουν το πελατολόγιό τους.

Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρεια Αττικής & του ΣΕΤΕ ενώ παράλληλα έχει και τη στήριξη του ΕΟΤ.

Τεύχος 78

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design