ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Σεπτεμβρίου 2022 06:51

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας από την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics οργανώνει φέτος το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Leading Supply Chains in a disruptive world στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η Ελλάδα ως logistics hub της ΝΑ Ευρώπης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας και της Μεσογείου.

Η πανδημία COVID-19, ανέδειξε ακόμα περισσότερο τον ρόλο της Ελλάδας στον Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και απετέλεσε επιταχυντή εξελίξεων που αναντίρρητα την αναδεικνύουν ως πόλο έλξης πολλαπλών και σημαντικών επενδύσεων.

Επιπρόσθετα, η εμπόλεμη σύρραξη που εκτυλίσσεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αναμένεται να ταλανίσει για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα τα παγκόσμια δίκτυα εφοδιασμού, γεγονός που επιτάσσει την επαναχάραξη στρατηγικής, πρακτικών και σχεδιασμού σύγχρονων εργαλείων, απαραίτητων για την αντιμετώπιση της δυσχερούς κατάστασης που καλείται να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματικός κόσμος.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους keynote speakers του συνεδρίου συγκαταλέγονται οι κύριοι Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Chief Transport Facilitation and Economics Section – TIR Secretary- eTIR/ eCMR/ eCPD at United Nations ECE, Mιχάλης Ιγνατιάδης, Head of Supply Chain Consultancy, Asia Pacific JLL αλλά και ο Dr Μιχάλης Μπουρλάκης, Director of Research for Cranfield School of Management and the Head of the Logistics, Procurement and Supply Chain Management Group.

Εκτός από τις κεντρικές ομιλίες, στο συνέδριο θα οργανωθούν και εννέα διαφορετικά πάνελ συζήτησης, με έμφαση στην καινοτομία, τους νέους τρόπους αντιμετώπισης κρίσεων, την πράσινη ανάπτυξη, την νέα πελατοκεντρική στρατηγική των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας, την αναδιαμόρφωση του εργασιακού περιβάλλοντος, τον νέο χωροταξικό σχεδιασμό για τα εμπορευματικά κέντρα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη ναυτιλία.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design