ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Μαΐου 2022 08:57

204% ROI μπορεί να αποδώσει το SAS Viya on Microsoft Azure

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη Total Economic Impact™ (ΤΕΙ) που διενεργήθηκε από τη Forrester Consulting οι εταιρείες που υιοθετούν το SAS® Viya®, την cloud-native πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης, ανάλυσης και διαχείρισης δεδομένων της SAS, μέσω του Microsoft Azure, μπορούν να απολαύσουν απόδοση της επένδυσής τους που φτάνει το 204% σε διάστημα τριών ετών. Επιπλέον, η μελέτη δίνει έμφαση στην αξία της επένδυσης των πελατών του SAS Viya on Azure, συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων δολαρίων σε καθαρή τρέχουσα αξία και περίοδο απόσβεσης 14 μηνών.

Από το 2020 που η SAS και η Microsoft ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία, οι εταιρείες συνεχίζουν να βρίσκουν νέους τρόπους για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μετάβασης και εκσυγχρονισμού στο cloud των πελατών που μοιράζονται.

•             Από την αξιοποίηση δεδομένων IoT και προηγμένων analytics για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του εμβολίου COVID-19 έως την παροχή γρήγορης, εξατομικευμένης εξυπηρέτησης πελατών βάσει των real-time analytics, οι κοινοί πελάτες αντιμετωπίζουν τις πιο σύνθετες προκλήσεις τους με το SAS Viya on Azure.

•             Παράλληλα, οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει νέες λύσεις για συγκεκριμένους κλάδους, όπως το SAS Cloud for Intelligent Planning ως μέρος του Microsoft Cloud for Retail και το SAS for Improved Manufacturing Quality για το Microsoft Cloud for Manufacturing. Αυτές οι αποτελεσματικές λύσεις βοηθούν τις κορυφαίες βιομηχανίες να παραμείνουν ευέλικτες μέσα στις σύγχρονες και ταχύτατα μεταβαλλόμενες αγορές.

•             Οι νέες προσθήκες στο SAS Viya on Azure περιλαμβάνουν το SAS Event Stream Processing, το Azure IoT Edge και το Azure IoT Hub για την αξιοποίηση των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, το SAS Intelligent Decisioning με το Power Automate για την ενίσχυση της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και το SAS Model Manager με το Azure Machine Learning για την εξάλειψη των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες, καθώς εφαρμόζουν περισσότερα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στην παραγωγή.

Αυτά τα διαρκή οφέλη της συνεργασίας αναδείχθηκαν από τους ερωτηθέντες της μελέτης TEI, οι οποίοι μοιράστηκαν την θετική τους εμπειρία σχετικά με την ενσωμάτωση λειτουργιών, όπως το SAS Model Manager και το Azure Machine Learning, το SAS Intelligent Decisioning και τα Power Apps και Power Automate, καθώς και τη δυνατότητα βαθμολόγησης μοντέλων στη βάση δεδομένων στο Azure Synapse Analytics.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη στρατηγική συνεργασία της SAS και της Microsoft, πατήστε εδώ.

Τεύχος 71

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design