ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Μαΐου 2022 06:49

2-5 Ιουνίου 2022 το επόμενο nZEB Roadshow στην Καβάλα

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα nZEB Roadshow θα φιλοξενηθεί για 4 ημέρες στο ξενοδοχείο LUCY της Καβάλας, με δωρεάν εκδηλώσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια για το κοινό, αλλά και για εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και φοιτητές σχετικά με τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Οι εξειδικευμένες δράσεις απευθύνονται σε μηχανικούς (αρχιτέκτονες μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί) και σε όλες τις ειδικότητες που σχετίζονται με την ενέργεια και την κατασκευή (τεχνικοί, κατασκευαστές, εταιρείες παραγωγής/εμπορίας παθητικών συστημάτων).

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχουν εκθέσεις υλικών και συστημάτων από καταξιωμένες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και πρακτικές επιδείξεις και εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Στελέχη του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ) θα είναι εκεί πρόθυμα για συζήτηση, ενημέρωση, κατάρτιση και παιχνίδια.

Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν στόχο τη γνωριμία των ειδικών και του κοινού από κοντά με τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, πατήστε εδώ.

Τεύχος 73

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design