ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Ιουλίου 2022 06:52

2η στη Supply Chain 25 της Gartner η Schneider Electric

Η Schneider Electric κατατάχθηκε δεύτερη στη λίστα Supply Chain 25 της Gartner για το έτος 2022, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή δέσμευση και επένδυση της εταιρείας να ενισχύσει τη στρατηγική της για την εφοδιαστική αλυσίδα.

Η λίστα διαμορφώνεται βάσει τριών παραγόντων:

• Χρηματοοικονομικοί δείκτες μέτρησης, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης των φυσικών περιουσιακών στοιχείων και της αύξησης των εσόδων.

• Εταιρική κοινωνική ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων των κριτηρίων ESG.

• Γνώμη της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των εμπειρογνωμόνων της Gartner και των συναδέλφων της βιομηχανίας.

«Νιώθουμε τιμή για την αναγνώριση από την Gartner και από τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Mourad Tamoud, Executive Vice President της Global Supply Chain της Schneider Electric. «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πρόοδο της εφοδιαστικής μας αλυσίδας λόγω της ακλόνητης δέσμευσής μας προς τους πελάτες μας, αλλά και τη βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η αναγνώριση αυτή είναι μια περαιτέρω απόδειξη ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο – ότι η επένδυση σε ανθρώπους και τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης έχει απτά οφέλη για την ανθεκτικότητα, την ευελιξία, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα».

Τεύχος 110

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design