ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Ιουνίου 2022 06:49

12.000 άτομα θα προσλάβει η Accor για το Mundial στο Κατάρ

Ο επίσημος ιστότοπος καταλυμάτων του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ έχει λάβει περίπου 25.000 κρατήσεις μέχρι στιγμής και πρόκειται να προσφέρει περισσότερα από 100.000 δωμάτια.

Το Κατάρ στοχεύει να προσελκύσει 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των 28 ημερών τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Τη διευθέτηση αναλαμβάνει η ξενοδοχειακή εταιρεία Accor, η οποία προσλαμβάνει 12.000 προσωρινούς υπαλλήλους για να εξυπηρετήσει τους φίλαθλους του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου 2022, όπως δήλωσε στο Reuters ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Σεμπαστιέν Μπαζίν.

«Είναι σαν να ανοίγουμε 600 ξενοδοχεία, επομένως δεσμευτήκαμε να προσλάβουμε αρκετούς ανθρώπους», είπε ο Μπαζίν, προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια στην Ασία, την υποσαχάρια Αφρική, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική για την πρόσληψη οικονόμων, προσωπικού ρεσεψιόν, ειδικών logistics, κ.ά.

Τέλος, η Accor θα αναπτύξει εκ νέου τον στόλο φορτηγών, λεωφορείων και αυτοκινήτων της από τη Μέκκα στη γειτονική Σαουδική Αραβία για να ξεπεράσει την αναμενόμενη έλλειψη διαθέσιμων οχημάτων στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Τεύχος 99

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design