ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Σεπτεμβρίου 2022 06:44

10 εκατ. ευρώ επενδύει η Israel Canada στην Ελλάδα

Η επενδυτική Israel Canada επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, προχωρώντας στην αγορά του πρώτου ξενοδοχείου στην Αθήνα. Τα κεφάλαια που θα αφιερωθούν στην επένδυση είναι περίπου 10 εκατ. ευρώ και το brand name που εισάγεται είναι το Play.

Το επενδυτικό της πλάνο δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς η Ελλάδα αποτελεί μία από τις πλέον ελκυστικές αγορές του εξωτερικού για την εταιρεία, με την κίνηση εξαγοράς να έρχεται ως αποτέλεσμα του μεγάλου, γενικότερα, ενδιαφέροντος από πλευράς ισραηλινών κεφαλαίων στην ελληνική αγορά, οι οποίοι έχουν ενισχύσει την παρουσία τους όχι μόνο στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα, αλλά και στην Περιφέρεια.

Οι επενδύσεις πραγματοποιούνται μέσω της Ιsrael Canada Hotels, η οποία λειτουργεί διάφορα ξενοδοχεία στο Ισραήλ κεντρικά στο Τελ Αβίβ και σε resorts, έχοντας ξεκινήσει ακόμη πιο έντονα την επέκτασή της λίγο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, αξιοποιώντας ουσιαστικά τις χαμηλές τιμές των ακινήτων στην αγορά λόγω της κατάρρευσης του τουρισμού.

Τεύχος 136

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design