27 Ιανουαρίου 2023 06:45

Όμιλος SOFTONE: Μεγάλη συμφωνία με τη webhotelier|primalres

Ο Όμιλος SOFTONE, ανακοίνωσε τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τη webhotelier|primalres, εταιρεία ανάπτυξης και παροχής καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας, με περισσότερες από 16.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 9.000 ξενοδοχεία σε 38 χώρες.

Η συνεργασία αυτή θα εστιάσει στην προώθηση του Hotelizer Cloud PMS μέσα από το δίκτυο συνεργατών της SOFTONE και θα καλύπτει τις αγορές της Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Η σύμπραξη των δυο εταιρειών, η διασύνδεση και η από κοινού προώθηση των λύσεων τους, θα καλύψει τις πλήρεις ανάγκες μηχανογράφησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με τις πιο σύγχρονες και best in class λύσεις, από την ηλεκτρονική διανομή, τη διαχείριση κρατήσεων και τη λειτουργία του front-desk έως την πλήρη υποστήριξη των back-office διαδικασιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, Πάνος Μαρτίνης, ανέφερε σχετικά: «Η SOFTONE έχει αποδείξει ότι είναι η εταιρεία λογισμικού στην Ελλάδα που οδηγεί τις εξελίξεις στην ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία με τη webhotelier|primalres, μια διεθνώς καταξιωμένη και πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο των ξενοδοχειακών λύσεων. Με αυτήν τη σύμπραξη, αξιοποιούμε το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας και απευθυνόμαστε στον ταχέως εξελισσόμενο κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με την πλέον σύγχρονη, cloud λύση PMS που είναι το Hotelizer».

Τεύχος 215

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design